Kustlijn Vakantiewoning, Egmond aan den Hoef (6 personen + baby)

Deze fantastische vakantiewoning staat op een rustig vakantiepark in Egmond aan den Hoef, te Noord-Holland. Met alle ruimte binnenshuis (110 m2), de grote tuin én een korte loop- en fietsafstand van duinen en strand, is het een veelzijdig vakantieplekje.

Voor de kinderen is er speelgoed zoals lego, poppen en spelletjes. U kunt ook gebruik maken van een campingbedje en/of kinderstoel. Laat ons weten of u hierin interesse heeft, dan zorgen wij dat het klaarstaat. Naast de woning ligt een speelveldje dat via de deur in de schutting bereikbaar is.

De woning staat op ruim 300 m2 grond en de tuin is volledig beschut en afsluitbaar met zon- en schaduwplekken. Vanaf ‘s morgensvroeg kunt u al van de eerste zonnestralen genieten in de heerlijke loungestoelen. Op de twee ligbedden kunt u relaxen en zonnen en ’s avonds kunt u heerlijk dineren aan de grote tuintafel. Het gras is perfect voor kinderen en bij mooi weer kunt u een eigen zwembadje vullen voor extra waterpret.

Vanwege de rustige atmosfeer op het park zijn feestjes en groepen jongeren niet toegestaan in de woning. Bij de entree van de woning zijn twee parkeerplaatsen en vlakbij de woning is het algemene parkeerterrein.

Prijzen per week in 2024:

Laagseizoen € 850,00
Tussenseizoen € 1.100,00
Middenseizoen € 1.300,00
Hoogseizoen € 1.600,00
Topseizoen € 1.800,00

Prijzen zijn exclusief bijkomende kosten en  ondervoorbehoud van fouten. Tijdens feestdagen worden andere prijzen berekend.

Wilt u een op aanbieding op maat? Vraag hiernaar bij onze afdeling, info@kustvakanties.com .

Reserveren

Voor meer informatie van beschikbaarheid en prijzen, kunt u contact opnemen met
+31 (0)6 270 33 222. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

U kunt ook mailen: info@kustvakanties.com