Rolstoeltoegankelijke appartementen de Egmonden, Egmond aan Zee (2 tot 8 personen)

Rolstoeltoegankelijk appartementencomplex De Egmonden in Egmond aan Zee, biedt appartementen van 2 tot 8 personen. Alle 25 bijzonder grote appartementen zijn van dezelfde faciliteiten voorzien.

Heb je meer ruimte nodig voor een scootmobiel, rollator of een (elektrische) rolstoel? Dan ben je bij ons precies aan het goede adres. Onder de noemer: Iedereen is welkom in De Egmonden!

Extra zorg

Alle soorten van zorg
Uiteraard kun je je eigen zorg meenemen naar Egmond.

Onze gasten hebben goede ervaringen met de Zorgcirkel Egmond, www.zorgcirkel.nl.Voor hulpmiddelen kun je de Medipoint in Alkmaar inschakelen, www.medipoint.nl

Kort of lang verblijf
Er zijn diverse opties wat betreft de verblijfsduur: op basis van een midweek, een lang weekend of op basis van een weekverblijf.

Hulphond
Uiteraard is een hulphond ook van harte welkom in De Egmonden.
Dit dient van tevoren aangemeld te worden.

Fitness EN fysio
De Egmonden beschikt over een eigen rolstoeltoegankelijke fitnessruimte.
Tevens hebben wij een eigen praktijk fysiotherapie in huis. Je kunt een behandeling boeken bij Ronde de Egmonden van de ervaren Tosca Ronde, die een breed scala aan specialisaties aanbiedt, www.fysiotherapieronde.nl.

Omgeving

De rust van de duinen en de
gezelligheid van Egmond

De Egmonden is heerlijk rustig gelegen tegen de duinrand aan. Het bruisende centrum van het sfeervolle Egmond aan Zee en het
prachtige zandstrand met zijn boulevard liggen op ca. 750 meter.
Dat is een handige combinatie, waar je naar keuze van kunt genieten, want de Voorstraat in het dorp met al zijn winkels, restaurants en
gezellige terrassen is autovrij.

Voor mensen die niet of moeilijk kunnen lopen, hebben we iets bijzonders in petto. Jutters zijn rolstoelen met grote luchtbanden,
waarmee je zelfs makkelijk het prachtige zandstrand op kunt rijden.Bij fietsenverhuur Bike Mike is een elektrische rolstoelfiets te huur.

Parkeer je eigen rolstoel op het plateau en laat je zorgeloos en moeiteloos rondrijden in het dorp en de prachtige omgeving.
Daarmee wordt je wereld een stuk groter. De verharde paden voeren je bijvoorbeeld door het mooie duingebied langs de kust.
Van Wijk aan Zee tot Den Helder aan toe. www.bikemike.nl

De basis van het verblijf is zelfverzorging. Indien gewenst, kan het diner besteld worden bij het bekende Egmondse restaurant Natuurlijk. Daarbij kun je alles bestellen wat zij op de biologische kaart voeren. De menukaart ligt in het appartement. Vanuit de nabijgelegen keuken wordt je bestelling direct in het appartement bezorgd, www.natuurlijk-egmond.nl

FRIS EN VRIJ IN DE ZILTE ZEELUCHT
Tegenwoordig komen de gasten van heinde en verre naar Egmond aan Zee. Uit binnen- en buitenland.
Zowel in de winter als in de zomer. Wordt het koud, dan haal je een frisse neus en geniet je vervolgens van een knapperend haardvuur bij de plaatselijke horeca. En als het kwik alweer aangenaam stijgt, dan biedt het strand
allerlei vormen van vertier.
Dat kun je trouwens al prachtig zien vanaf de nieuwe wandelboulevard met zijn uitzichtplateaus.

Het is opvallend hoe toegangsvriendelijk Egmond en al zijn attracties in de omgeving zijn geworden. De Noord-Hollandse kust is het hele jaar rond een attractief recreatiegebied geworden. In de duinen zijn prachtige, verharde paden aangelegd, waar wandelaars, fietsers en ook mindervaliden in een rolstoel probleemloos gebruik van maken.Voor die laatste categorie bestaan geen barrières meer. Zo rijd je tegenwoordig in het zeeaquarium te Bergen aan Zee zo onder het skelet van een potvis door het museum binnen, waar je roggen kunt aaien.

In Alkmaar bevindt zich het Kaasmuseum en Theater de Vest zijn rolstoelvriendelijk. Zelfs de strandpaviljoens in Egmond kunnen makkelijk vanaf de boulevard bereikt worden. Een prachtige gelegenheid om tijdens een diner de zon te zien ondergaan.
Zie voor alle omgevingsinfo: www.egmond.nl

Reserveren

Voor meer informatie van beschikbaarheid en prijzen, kunt u contact opnemen met
+31 (0)6 270 33 222. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

U kunt ook mailen: info@kustvakanties.com